Over ons

CanmerkMedia

Wij zijn canmakkelijk, onderdeel van het reclamebureau CanmerkMedia in Haaksbergen. Wij bieden pakketten aan voor het bouwen van een eigen website. Moet je een portfolio maken tijdens je studie of wil je een mooi visitekaartje afgeven tijdens je (eerste) sollicitatie? Dat doe je natuurlijk met een website en wij kunnen je daarbij helpen! Je mag alles zelf doen maar heb je er minder verstand dan? Geef dan alles uit handen en vertel ons je wensen. Wij werken altijd met Divi, een makkelijkere manier om een website te bouwen bestaat niet.

(053) -82 00 999

Telefoon

Bouwstraat 5b
7483 PE Haakbergen

Adres

info@canmerk.nl

Email

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU REGELEN

Domeinnaam

Een domeinnaam is een unieke naam op het internet. De meeste domeinnamen worden gebruikt voor websites maar ze zijn ook aan te vragen voor je persoonlijke mailadres

Wordpress

Wordpress is het meest gebruikte contentmanagementsysteem. Het is zo ontworpen dat de gebruiker op een relatief makkelijke manier inhoud kan aanvullen of wijzigen. Wij bouwen al onze websites met Wordpress en zorgen ervoor dat jij dit ook kunt gaan doen.

Hosting

Webhosting is een dienst die ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Jouw website zullen we onderbrengen in onze eigen hostingserver zodat jij er altijd in terecht kunt.

Dagelijkse backup

Met een eigen Wordpress website is het belangrijk om regelmatig een backup te maken. Er kan namelijk altijd wat mis gaan, bijvoorbeeld met het updaten, door problemen met je hostingserver of misschien door een hacker. Om te voorkomen dat je onderdelen kwijt raakt maken wij dagelijks een backup van je website.

Suitebuilder

Wij bieden een sitebuilder waarmee je elke gewenste structuur kunt bouwen, in elke gewenst stijl. Dit zorgt ervoor dat het bouwen van een website veel gemakkelijker wordt. Dit is dan ook de reden waarom wij dit in elk pakket aanbieden.

Instructie video's

Een instructie video kan erg handig zijn als je niet weet hoe iets werkt. Daarom bieden wij meerdere instructie video's aan waarmee je een heel eind moet kunnen komen tijdens het bouwen van je website. De video's zijn te bekijken na het aanschaffen van een pakket, dan krijg je van ons de juiste inloggegevens.

Nog vragen?

Denk je na het lezen van deze toffe aanbieding ‘Ja, dit moet ik hebben’ gooi dan snel je bestelling eruit. Maar mocht je nog vragen hebben? Stuur ons dan vooral een berichtje of waag een belletje.

Weet je al welk hosting pakket je wil?